.

Választékunk, és szolgáltatásaink


TRADíCIÓ - TAPASZTALAT

Ha tudja hogy mit akar, akkor a hosszú évtizedek alatt szisztematikusan kialakított színgyűjtemény, színkódok és több tízezres receptbank lehet segítségére a festékválasztásban. Ha nem teljesen határozott benne, akkor a felhasznált anyagok, színek, minták, formák tengeréből való válogatás lehetőségével, és a Tikkurila Pannon Festéküzlet segítőkész szakértelmével állunk rendelkezésére. Amely egészen odáig tarthat, hogy a festékbolt sokéves tapasztalattal rendelkező, tudásukat folyamatos szakképzéseken megújító szakemberei akár lakásukba is kimennek, hogy a helyszín szemrevételezése után ajánlhassanak személyre szóló, harmóniára törekvő megoldásokat.

OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA

Aki a házilagos kivitelezést választja, különösen akkor ha erőteljes színek kerülnek felhasználásra, nagyon fontos szemponttá válik a festék minősége. Bár az uránvárosi üzlet a Tikkurila márkanév alapján vált ismertté, a piac igényeihez igazodóan számtalan más gyártó választékából is találunk termékeket a polcokon, így a vevők igényeihez, pénztárcájához igazíthatják ajánlataikat. A számtalan variációs lehetőség, a festő szakemberek és a magánvevők számára is igyekszik mindig korrekt ár-érték arányokat tükrözni.

SZAKIRÁNYÚ MUNKÁKHOZ

Az Ybl Miklós utcai üzlet, a háztartási festékek mellett, az ipari felhasználók számára is professzionális megoldásokat kínál a felületvédelemben. (Hogy csak két igazán különleges példával illusztráljuk e sokféleséget: Tikkurila festékek védik az új dunaújvárosi híd acélszerkezetét; míg a világ legnagyobb luxus óceánjárója, az Oasis of the Seas is kívül-belül Tikkurilában pompázik…)

IPARI FÉMFELÜLET

A fémipari termékkör két komponensű és vízbázisú, környezetbarát, speciális igényekhez igazítható bevonati rendszerein kívül a szakma "tömegmunkáihoz" is kínál választékot. Minőségi, versenyképes árú termékei nagy előnye az ipari festékek között ritkaságnak számító és kimondottan e célra kifejlesztett rendszerű, üzletben történő, azonnali színkeverés, amelynek jóvoltából nem kell a hosszabb átfutási idejű gyártói színezésre várni.

SPECIÁLIS FELÜLET

A fentieken túl a faipari felhasználók speciális igényeit elégítik ki például a magas hőállóságra, földalatti felületekre, savas-lúgos környezetre, extra UV-sugárzást elviselő, hosszabb élettartamot ígérő bevonati rendszerek. Ide sorolható a tűzgátló bevonati rendszer fém és fa felületek minősített tűzvédelméhez, továbbá az ipari padlók műgyanta-bevonati rendszere, amelyhez kivitelezőket is tud ajánlani az üzlet.

Ha mindez felkeltette érdeklődését, illetve további ötletekre kíváncsi, látogasson el hozzánk személyesen!

Várjuk szeretettel!