Hírek/Ötletek
Kiemelt hír

Folyamatosan fejlődik a festő szakma Pécsett


Nagy sikerrel zárt a Polifarbe Szakmai Nap Pécsett. Tegnap a Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola és Szakiskolában, a közeledő hőszigetelési szezonra is tekintettel, a Polifarbe festékgyártó cég előadói segítségével, szakmai napot tartottunk.

A téma a megújult Polifarbe hőszigetelő rendszer teljes megismerése volt. A közel 35 fős szakmai közönség feszült figyelemmel kísérte végig a programot. A Polifarbe cég képviseletében, a hőszigetelő rendszerek tulajdonságairól, (időjárás állóság, tűzállóság) garanciáiról (10év), kiegészítőiről, kivitelezési technikákról, esetleges hibákról, azok megelőzéséről, speciális megoldásairól gyűjthettek információkat a résztvevők.


Ezt követően az Euroll szerszámforgalmazó cég, gépeit, kéziszerszámait tekinthettük meg. Festékszóró berendezések, csiszológépek, polisztirol vágók, teddyk és még rengeteg újdonság, A program nem csak bemutató jellegű előadásokból állt, hanem helyet kapott az interaktív eszmecsere is, ahol kielégítő válaszokat, tanácsokat kaptak kérdéseikre a szakemberek.


Nagyon hasznosnak értékelte mindenki ezt a napot. A festők sok új ötletet, tanácsot, megerősítést kaptak. A cégek örömmel fogadták a sok tudást tökéletesíteni vágyó szakembert. A vendéglátó iskola, pedig értékes kapcsolatok erősítését érezte a nevezte a nap eredményének. Mindehhez az időjárás, szikrázó napsütésével tette fel a koronát. Ezúton is köszönjük minden festőnknek a részvételt, a cégeknek a profi megjelenést, és a legjobb szakiskolának a helyszín biztosítását.

Köszönjük, hogy ennyien fontosnak tartjátok a fejlődést!

Ha erről a programról lemaradtál, ugorj be hozzánk és képbe hozunk az újdonságokkal kapcsolatban!

Eredményes munkát, szép napokat!

T.P.F. csapata

#szakmaiprogramok #főoldali

Like-olj minket a facebook-on!
No tags yet.
Keresés kulcsszó alapján
Arhívum
  • Facebook Basic Square

7633 Pécs, Ybl M. u.3.  |  +36 72 253 073   |  www.fessen.hu  |  www.tikkurilapecs.hu

  • Facebook

© 2015 minden jog fenntartva Maxtett Kft. 

 

készítette: kovetkezolepes.hu