top of page

Folyamatosan fejlődik a festő szakma Pécsett


Nagy sikerrel zárt a Polifarbe Szakmai Nap Pécsett. Tegnap a Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola és Szakiskolában, a közeledő hőszigetelési szezonra is tekintettel, a Polifarbe festékgyártó cég előadói segítségével, szakmai napot tartottunk.

Polifarbe Szakmai Nap Pécs - Tikkurila Pannon Festéküzlet

A téma a megújult Polifarbe hőszigetelő rendszer teljes megismerése volt. A közel 35 fős szakmai közönség feszült figyelemmel kísérte végig a programot. A Polifarbe cég képviseletében, a hőszigetelő rendszerek tulajdonságairól, (időjárás állóság, tűzállóság) garanciáiról (10év), kiegészítőiről, kivitelezési technikákról, esetleges hibákról, azok megelőzéséről, speciális megoldásairól gyűjthettek információkat a résztvevők.


Ezt követően az Euroll szerszámforgalmazó cég, gépeit, kéziszerszámait tekinthettük meg. Festékszóró berendezések, csiszológépek, polisztirol vágók, teddyk és még rengeteg újdonság, A program nem csak bemutató jellegű előadásokból állt, hanem helyet kapott az interaktív eszmecsere is, ahol kielégítő válaszokat, tanácsokat kaptak kérdéseikre a szakemberek.


Nagyon hasznosnak értékelte mindenki ezt a napot. A festők sok új ötletet, tanácsot, megerősítést kaptak. A cégek örömmel fogadták a sok tudást tökéletesíteni vágyó szakembert. A vendéglátó iskola, pedig értékes kapcsolatok erősítését érezte a nevezte a nap eredményének. Mindehhez az időjárás, szikrázó napsütésével tette fel a koronát. Ezúton is köszönjük minden festőnknek a részvételt, a cégeknek a profi megjelenést, és a legjobb szakiskolának a helyszín biztosítását.

Köszönjük, hogy ennyien fontosnak tartjátok a fejlődést!

Ha erről a programról lemaradtál, ugorj be hozzánk és képbe hozunk az újdonságokkal kapcsolatban!

Eredményes munkát, szép napokat!

T.P.F. csapata

#szakmaiprogramok #főoldali

Kiemelt hír
Hírek/Ötletek
Arhívum
Keresés kulcsszó alapján
Még nincsenek címkék.
Like-olj minket a facebook-on!
  • Facebook Basic Square
bottom of page