top of page

Szeretjük a festőinket. Büszkék vagyunk rájuk, és köszönjük hogy nap mint nap minket választanak...

Fordulj hozzánk bizalommal, ha festőre van szükséged...

Miért akarunk minél több, szebb és hangzatosabb diploma tulajdonosai lenni? Miért szempont az, hogy hány egyetemet végeztél el? Miért akar mindenki az elméleti, csúcs szuper oktatás padjában ülni? Napjainkban egyre inkább háttérbe kerül a szakoktatás, mert aki kétkezi munkás azt lenézzük. És üldögélünk boldogtalanul 3 diplomával a fiókban értelmiségi munkanélküliként.

Az alább videóból megtudhatjuk, hogy mi lenne a világgal szakmunkások nélkül. Mi történne, ha hirtelen nem lennének többé festők, ácsok, lakatosok, asztalosok, varrónők, villanyszerelők, fodrászok stb. Szempillantás alatt összeomlana a körülöttünk levő jól megalkotott és összerakott világ, a nagy civilizációból visszaesnénk a kőkorszakba. Nézzünk körbe a világban, és gondolkozzunk el, hogy melyik ember munkája a legfontosabb a mindennapi boldogulásunkhoz. Sokan lenézik a szakmunkásokat, pedig, ha jól belegondolnánk, rájönnénk, hogy ennek a csodálatos világ egész rendszerének ő is részesei.

Elég, ha arra gondolunk, hogy kik építik, szépítik házainkat, hogy kik építették meg az utat, vagy kik alkották meg az autót, amivel reggel munkába gurulunk kényelmesen.

Színezd újra...színezd újra...

forrás: twice.hu


Kiemelt hír
Hírek/Ötletek
Arhívum
Keresés kulcsszó alapján
Még nincsenek címkék.
Like-olj minket a facebook-on!
  • Facebook Basic Square
bottom of page