top of page

T.P.F. történetek...varázsolj festékkel!

25 éve kezdtük a festékforgalmazást Pécsett. Ezt idén sok meglepetéssel, akcióval ünnepeljük.

Ez a történet is ennek a jegyében született. Kedves barátaink küldték a fotókat, hogy mi is lássuk azt a különbséget, amit egy kis színfrissítéssel elértek otthonukba.

Volt egyszer egy vidám kis szoba, piros szőnyeggel, piros kiemeléssel az oldalfalon. Szép volt, hangulatos...mindig jó volt benne nyugovóra térni. Történt egyszer, hogy egy új lakó érkezett a szobába. Egy barna, és türkizkék csíkos ágynemű. A kis háló azonnal szerelmes lett a keskeny, hűvösen elegáns, izgató türkizkék színébe. Már pihenni is alig tudott...csak az az új, gyönyörű szín járt az eszébe. Egy téli reggelen az ágyneműt elvitték fürdeni. Ekkor a fal úgy döntött, hogy meglepi valamivel mire ez a tünemény visszatér. Hozzáöltözik. Hozzászínesedik, hogy az ágynemű észre vegye, mennyire fontos neki.

Így is történt...s amikor újra találkoztak, szinte vibrált a levegő. Azonnal tudták így teljes a légkör. Új, friss lüktetést sugároztak nap mint nap bárkire aki csak betért a hozzájuk.

Lájkolj minket a facebookon, küld el nekünk / https://www.facebook.com/pannonfestekuzlet /

üzenetbe a fotóid az átalakulásról, neved, címed, telefonszámod, és azonnal törzsvásárlónkká válsz. Az adataid alapján 5% állandó kedvezményt rögzítünk Neked. Emellett azonnal tájékozódhatsz minden akciónkról, újdonságainkról....és képeidtől mások is érezhetik azt a új lüktetést amit egy festés tud okozni. Próbáljátok ki bátran...mi mindenben segítünk. Szakmai tanácsot adunk, szakembert ajánlunk, színötleteket adunk, számolunk, pénztárcára szabunk, akár ki is szállítunk. Neked elég csak elhatározni...a többit bízd ránk.

T.P.F. csapat


Kiemelt hír
Hírek/Ötletek
Arhívum
Keresés kulcsszó alapján
Még nincsenek címkék.
Like-olj minket a facebook-on!
  • Facebook Basic Square
bottom of page