top of page

BEMUTATKOZUNK

 

 

VÁLASZTÉK

A széles választék felöleli mind a házilagos festőmunkák, mind az épületfestékek szakipari igényeihez igazodó, mind pedig a fém-, fa- és egyéb ipari felhasználóknak szánt termékköröket.

 

SZÍNKEVERÉS

Színkeverési rendszerünk, színezőpaszta-gyártási minősége piacvezetővé emelte a Tikkurilát a festékgyártók körében.

 

ERŐSSÉGÜNK

A Tikkurila egyik erőssége a színek, struktúrák, effektek harmonikus használatához illeszkedő rendszere. Színtársítással készülő színkártyák, színkialakítási tippek, letölthető színtervező program, házilag is könnyen feldolgozható termékek, speciális szerszámok segítik a megfelelő választást.

 

TRADíCIÓ - TAPASZTALAT

Ha pontosan tudjuk, mit akarunk, a hosszú évtizedek alatt szisztematikusan kialakított színgyűjtemény, színkódok és negyvenezres receptbank lehet segítségünkre a festékválasztásban. Ahogy csökkennek saját elképzeléseink a felhasznált anyagok, színek, minták, formák tengeréből való választásra, úgy nő a Tikkurila segítőkész szakértelmének szerepe. Amely egészen odáig tarthat, hogy ha véletlenül szemernyi ötletünk sincs, az uránvárosi festékbolt immár évtizedes tapasztalattal bíró, tudásukat folyamatos szakképzéseken megújító szakemberei akár lakásunkba is kijönnek, hogy a helyszín szemrevételezése után ajánlhassanak személyre szóló, harmóniára törekvő megoldásokat.

 

OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA

Ha házilagos kivitelezésre vállalkozunk, különösen, ha erőteljesebb színek felhasználásával, nagyon fontos szemponttá válik a festék minősége. Bár az uránvárosi üzlet a Tikkurila márkanév alapján vált ismertté, a piac igényeihez igazodóan számtalan más gyártó választékából is találunk termékeket a polcokon, így a vevők igényeihez, pénztárcájához igazíthatják ajánlataikat. A számtalan variációs lehetőség a festő szakemberek és a magánvevők számára is mindig korrekt ár-érték arányokat tükröz.

 

SZAKMUNKÁRA

Az Ybl Miklós utcai üzlet emellett az ipari felhasználók számára is kínál professzionális megoldásokat a felületvédelemben. (Hogy csak két igazán különleges példával illusztráljuk e sokféleséget: Tikkurila festékek védik az új dunaújvárosi híd acélszerkezetét; míg a világ legnagyobb luxus óceánjárója, az Oasis of the Seas is kívül-belül Tikkurilában pompázik…)

 

IPARI FÉMFELÜLET

A fémipari termékkör két komponensű és vízbázisú, környezetbarát, speciális igényekhez igazítható bevonati rendszerein kívül a lakatos szakma „tömegmunkáihoz” is kínál választékot. Minőségi, versenyképes árú termékei nagy előnye az ipari festékek között ritkaságnak számító és kimondottan e célra kifejlesztett rendszerű, üzletben történő, azonnali színkeverés, amelynek jóvoltából nem kell a hosszabb átfutási idejű gyártói színezésre várni.

 

SPECIÁLIS FELÜLET

A fentieken túl a faipari felhasználók speciális igényeit elégítik ki például a magas hőállóságra, földalatti felületekre, savas-lúgos környezetre, extra UV-sugárzást elviselő, hosszabb élettartamot ígérő bevonati rendszerek. Ide sorolható a tűzgátló bevonati rendszer fém és fa felületek minősített tűzvédelméhez, továbbá az ipari padlók műgyanta-bevonati rendszere, amelyhez kivitelezőket is tud ajánlani az üzlet.

 

Ha mindez felkeltette érdeklődését, illetve további ötletekre kíváncsi, látogasson el hozzánk személyesen!

 

Várjuk szeretettel! 


Pontos címünket és egyéb elérhetőségeinket itt találja!

bottom of page