top of page

IPARI FESTÉKEK

A Tikkurila, az ipari festékanyag beszállító

A Tikkurila története 1862-ig, a festékgyár alapítása idejéig nyúlik vissza. A gyár közel 100 évig családi vállalkozásként működött (Schildt & Hallberg) és nagy befolyással bírt a környező közösségekre és a Tikkurila falura, amely ma Vantaa néven ismert. Az 1920-as években egy fiatal vegyész, Ragnar Holmström Amerikából hozott új ötleteket és festékgyártási technológiákat. A világháborúk utáni évtizedekben a Tikkurila tevékenységi területe legfőbb szereplőjévé fejlődött Észak- és Kelet-Európában. 2007-ben a Kemira, egy állami tulajdonban lévő cég, amelynek a Tikkurila már 1972 óta volt a tulajdonában, jelentős részesedést adott el az Oras Invest-nek, amely a Paasikivi család tulajdonában volt.


Mára a Tikkurila független, tőzsdén jegyzett vállalat kb. 23.000 tulajdonos kezében. A vállalat a dekorációs festékek legnagyobb beszállítója Finnországban, Svédországban, a balti államokban és Oroszországban, és a negyedik legnagyobb beszállító Lengyelországban.

TEMASPEED - Ipari bevonatok - válasszon kategóriát!
ALKID ALAPOZÓ BEVONATOK
ALKID ÁTVONÓ BEVONATOK
EPOXI ALAPOZÓ ÉS KÖZBENSŐ BEVONATOK
EPOXI ÁTVONÓ BEVONATOK
EPOXI BEVONATOK SZEMCSESZÓRT FELÜLETEKRE
EGYÉB ÁTVONÓ BEVONATOK
POLIURETÁN ÁTVONÓ BEVONATOK

A Temaspeed a Tikkurila ipari festék forgalmazói hálózatának a márkaneve. Termékkínálatunk az ipari festékek és bevonatok legszélesebb skáláját kínálja fémre, fára és padlóra. A mi filozófiánk az, hogy gyors és hatékony helyi szolgáltatásokat nyújtsunk, előnyösen ötvözve őket a nemzetközileg elismert festékgyártó tapasztalatával.

 

A színező technológia, a termelési technológia, a bázisfestékek használata és a munkatársaink szakmai tudása, mind-mind alapját képezi a gyors, időben nyújtott szolgáltatásoknak. 

 

ADALÉKANYAGOK
OXIRÁN-ÉSZTER BEVONATOK
HŐÁLLÓ BEVONATOK
EGYÉB ÁTVONÓ BEVONATOK
VÍZHÍGÍTÁSÚ ÁTVONÓ BEVONATOK
PADLÓBEVONATOK ÉS LAKKOK
bottom of page